OVER WARUNG BARU

Warung Baru bestaat al ruim dertig jaar, dat is niet niks. We hebben onze kwaliteit inmiddels dus wel bewezen! We bouwen energiek verder aan de naam en faam van onze toko. Of het nu gaat om verfijnde Aziatische ingrediënten voor uw eigen kookkunst, om onze dagverse maaltijden of om onze zakelijke en particuliere catering.

Zes dagen per week wordt er vers gekookt in de keuken bij de winkel in Arnhem, vijf dagen in de keuken bij de winkel in dieren. Geen wonder dat veel klanten zeggen dat het zo lekker ruikt! Ook alle sauzen en marinades worden ambachtelijk gemaakt naar receptuur van het huis. Enerzijds presenteren we overheerlijke klassiekers als geroosterde saté met huisgemaakte, krachtige  pindasaus. Anderzijds zijn we altijd wel bezig met het verzinnen van nieuwe gerechten in de lijn van Warung Baru. Neem onze Ayam Ritja-ritja, kipfilet in een mild/pittige saus met een vleug gember en citroengras. Dit typisch Warung Baru gerecht is inmiddels een echte hardloper geworden!